Test emoční inteligence - EQ TEST

Co je to EQ? Chcete úspěšný život? Chcete být vyrovnanou osobností? Zjistěte své slabé stránky a pracujte na nich.

Na otázky odpovídejte pravdivě, podváděli byste jen sami sebe. Test byl sestaven z řad odborné literatury zabývající se emocionální inteligencí. Věříme, že se Vám bude líbit, a také, že o sobě zjistíte skutečnost, kterou jste netušili. Vzhledem k časové náročnosti celkového vývoje tohoto testu, jsou výsledky zpoplatněny 79,- Kč.

Zaplacením testu získáte 30% slevu na vzdělávací kurzy u společnosti www.therapycentrum.cz


Spustit EQ test »
 

Fenomén EQ

Lidé s nadprůměrným IQ díky své logice, systematičnosti, schopnosti analytického myšlení mívají ve škole vyšší úspěchy. Tyto schopnosti však nemusí zaručit úspěšnou budoucnost, týkající se dobrého finančního zázemí, tudíž pracovního místa. Je statisticky dokázáno, že lidé s vyšším IQ pracují pro lidi s vysokým EQ. Z vlastní praxe lze zjistit , že mimo školní lavice je mnohem důležitější umění komunikovat s lidmi a dobře s nimi vycházet. Vědecké výzkumy ukazují, že EQ bude v budoucnosti stále významnější fenomén.

Úspěšný život

D. Goleman, světově známý psycholog z Harvardu, testoval vysoce postavené manažery z jednoho telekomunikačního gigantu v USA. Nejúspěšnější nebyli ti s nejvyšším IQ nebo nejhodnotnějšímí vysokoškolskými diplomy, ale ti, kteří se dostávali do středu komunikačních sítí díky svým osobním kvalitám, nikoliv z důvodu své pracovní pozice. Emocionální inteligence se stává novým klíčem k úspěchu. Manažeři s vysokou emocionální inteligencí jsou schopni výborné komunikace s okolím ... více

Rozdíl IQ x EQ

Míra emoční inteligence v podstatě určuje, jak dokážeme využít svých znalostí a dovedností. Pokud jste nadprůměrně inteligentním člověkem, ale máte potíže se začleněním do společnosti, vaše šance prosadit se je podstatně nižší. Méně inteligentní, avšak sebevědomý a společenský jedinec Vás snadno předběhne. Pokud se nenecháte srazit na kolena neúspěchy a místo toho se z nich dokážete poučit a jít dál, Vaše cesta k úspěchu je otevřená.


Nejvyšší EQ dnes

127



Má větší EQ než 83% lidí, kteří si test již udělali.


Chceš vědět jak jsi na tom ty?

Graf populace

Najdete nás na Facebooku